Aktiválás

Sikeresen regisztráltál az Animemre. Most már szabadon mozoghatsz a honlap bármely részén. Itt egy kis útmutató kezdésnek:

Legyen saját profilképed!
A legfelső menü jobb szélén található az ‘Adatlapom’. Kattints rá, és már láthatod is a saját adatlapodat. Az adatlapon belül az almenüben láthatod hogy jelenleg a ‘Megtekintés’ fülön vagy. Kattints az ‘Adatlap Képcsere’-re ahhoz hogy saját profilképet állíthass be magadnak. Miután a széleket beállítottuk, a ‘Crop Image’ gomb kattintásával fejezhetjük be a feltöltést.

Legyen saját borítóképed!
Hasonlóan a profilképhez, az ‘Adatlapom’ menüponton belül tudod kiválasztani.

Addj meg több infórmációt magadról!
A regisztráció során már töltöttél ki adatokat, de ennél több mindent is leírhatsz magadról. Kedvenc animéid, elérhetőségek és még sok más. Ezeket az adatokat csak a regisztrált felhasználók látják. A profilkép és borítóképhez hasonlóan ugyanott találod, a ‘Szerkesztés’-re kattintva.

Szerezz barátokat!
A regisztrált tagok barátságot is tudnak kötni egymással, illetve nyilvános és privát üzenetet küldeni egymásnak.

Csatlakozz csoportokhoz!
Az Animemen bárki létrehozhat csoportot, akár te is. De mielőtt így tennél, nézd meg a már meglévő csoportokat. A fenti menü ‘Tevékenységek’ menüpont alatt találod.

Tölts fel videót!
Ismersz a YouTubon egy jó animés videót? Oszd meg mindenkivel a honlapon! Csak egy URL linkre lesz szükséged, és már mehet is. A feltöltéshez a fenti menü ‘Videók’ menüpont alatti ‘Galériám’-ra kell kattintani.

Fórum
A fenti menü ‘Tevékenységek’ alatt találhatod a Fórumot. Számtalan téma van ami érdekelhet, de akár te magad is indíthatsz témákat. A fórumon belül van egy rang rendszer. Minél több hozzászólást ír valaki, annál magasabb rangja lesz.