Újdonságok a honlapon!

 

Már lehet feltűnt számotokra is, de újabb funkciókkal, menüpontokkal bővült a honlap. Most erről fogok kicsit részletesebben írni.

TOP lista: Ezen a menüponton a Top 10 tartalmakat tekinthetitek meg, legyen az animék, videók, képek, fórumok. Bal oldalt az összes eddigi megtekintés alapján van a rangsor, míg a jobb oldalt az elmúlt 24 óra alapján.

Könyvjelző: A bookmark funkció kategóriákkal bővült. Rákattintva a lent található ikonra, eldönthetjük hogy melyik csoportba helyezzük el: Megnézni, Már láttam, Kedvenceim, Egyéb. Lehet később bővülni fog a választék, de kezdésnek szerintem ez a négy kategória bőven elég, remélem hasznos lesz a számotokra. Azok akik már használták a könyvjelzőt, az eddig elmentett animék jelenleg egyik csoportban sem találhatóak meg, csak az All Category-n belül. (Bal oldalt az admin chat fölött válaszható ki a már elmentett könyvjelzők).

Címkék: talán a mostani újdonságok közül a legfontosabb. A legfelső menüben találhatjátok a címkék menüpontot. Eddig csak név ismeretében találhattatok meg animéket. Ez a menüpont viszont segít hogy új animéket találhassatok meg kedvenc érdeklődési köreitek alapján. Lentebb a stúdiók alapján is keresgélhettek. És bizony jól látjátok. Bár eddig nem, most már hentai tartalmak is lesznek a honlapon, de csak a bejelentkezett felhasználók számára. Most még nem sok tartalom van ugyan, de majd bővülni fog itt is a választék 🙂

Videók: mostantól OST kategóriába is tölthettek fel youtube videókat. Illetve, mostantól kommentálni is lehet a feltöltött videók alatt.