Útmutató

Sikeresen regisztráltál az Animemre. Most már szabadon mozoghatsz a honlap bármely részén. Itt egy kis útmutató kezdésnek:


Legyen saját profilképed!
A legfelső menü jobb szélén található az ‘Profil’ menüpont. Kattints rá, és már láthatod is a saját adatlapodat. Az adatlapon belül az almenüben láthatod hogy jelenleg a ‘Megtekintés’ fülön vagy. Kattints az ‘Adatlap Képcsere’-re ahhoz hogy saját profilképet állíthass be magadnak. Miután a széleket beállítottuk, a ‘Crop Image’ gomb kattintásával fejezhetjük be a feltöltést.


Legyen saját borítóképed!
Hasonlóan a profilképhez, a ‘Profil’ azon belül is az adatlapom menüponton belül tudod kiválasztani.


Addj meg több infórmációt magadról!
A regisztráció során már töltöttél ki adatokat, de ennél több mindent is leírhatsz magadról. Kedvenc animéid, elérhetőségek és még sok más. Ezeket az adatokat csak a regisztrált felhasználók láthatják. A profilkép és borítóképhez hasonlóan ugyanott találod, a ‘Szerkesztés’-re kattintva.


Szerezz barátokat!
A regisztrált tagok barátságot is tudnak kötni egymással, illetve nyilvános és privát üzenetet küldeni egymásnak. Ezt az illető adatlapján tudod megtenni.


Csatlakozz csoportokhoz!
Az Animemen bárki létrehozhat csoportot, akár te is. De mielőtt így tennél, nézd meg a már meglévő csoportokat. A fenti menü ‘Tevékenységek’ menüpont alatt találod.


Tölts fel videót!
Ismersz a YouTubon egy jó animés videót? Oszd meg mindenkivel a honlapon! Csak egy URL linkre lesz szükséged, és már mehet is. A feltöltéshez a fenti menü ‘Videók’ menüpont alatti ‘Galériám’-ra kell kattintani.


Fórum
A fenti menü ‘Közösség’ menüpontja alatt találhatod a Fórumot. Számtalan téma van ami érdekelhet, de akár te magad is indíthatsz témákat. A fórumon belül van egy rang rendszer. Minél több hozzászólást ír valaki, annál magasabb rangja lesz. (Ez a rang rendszer teljesen független az admin jogotól. [pl.: Chunin, Jonin stb.]