Megjelenések

Initial D Extra Stage

Cím: Initial D Extra Stage
Angol cím: -
Japán cím: 頭文字〈イニシャル〉D EXTRA STAGE
Egyéb cím(ek): -
MyAnimeList: [link]
Trailer: [link]
Részek összesen: 2
Szezon: -
Típus: OVA
Besorolás: R+ - Mild Nudity
Forrás: Manga
Értékelés: 10/7.31
Studió: [Pastel]
Producer: [OB Planning], [Fuji TV]
Kiadó: [Funimation], [Tokyopop]
Téma: [Racing]
Műfaj: [Action], [Drama]
Egyéb Műfaj: [Seinen]
Explicit Műfaj: -
Fordította: [UraharaShop]

Leírás:

Az Initial D Extra Stage történetileg a Second és Third Stage közben játszódik, főszerepben az Usui hegyén megismert Impact Blue versenyzőpárossal: Mako-val és Sayuki-val. Azonban mivel ez a Second Stage után készült, ajánlom, hogy azután nézzétek meg...

A két részes OVA két külön részre bontódik, külön történettel. Az első részben az Emperor Team érkezik Usui hegyére, hogy miután megverték a Night Kids csapatát, feltérképezzék a területet. Így aztán akarva-akaratlanul is belebotlanak a SilEighty-vel nyomuló versenyzőpárosba, Mako-ba és Sayuki-ba...

A második részben már egy decemberi időszakot láthatunk, amikor is Mako és Sayuki éppen snowboardozni megy a hegyekbe. Összefutnak a Night Kids-es Shingo-val és barátjával, aki szintén utcai versenyző. Shingo és Sayuki összebeszélnek, hogy összehozzák Mako-t Shingo barátjával. Hogy mi sül ki belőle, majd meglátjátok.

Grafikáját tekintve szerintem leginkább a Third Stage-hoz hasonlít, ez nem meglepő, hiszen ugyancsak 2001-ben készült. Hangok is Initial D stílusához híven szépek és hozzáillők.

Összességében elég jóra sikerült, hangulatos kis OVA. Mindenkinek ajánlom, főleg azoknak, akiket érdekel 2 Takumi-mentes Initial D epizód.

Csatlakozz a közösséghez!

Már 14 éve, 6 hónapja és 4 napja csak értetek.
Az elmúlt 30 percben online látogatók: 26
Jellenlegi verzió: 6.1.6