Megjelenések

Initial D Extra Stage 2

Cím: Initial D Extra Stage 2
Angol cím: Initial D Extra Stage 2
Japán cím: 頭文字D Extra Stage 2
Egyéb cím(ek): Initial D: Extra Stage 2: Tabidachi no Green
MyAnimeList: [link]
Trailer: [link]
Részek összesen: 1
Szezon: -
Típus: OVA
Besorolás: PG-13 - Teens 13 or older
Forrás: Manga
Értékelés: 10/7.41
Studió: [A.C.G.T.]
Producer: -
Kiadó: -
Téma: [Racing]
Műfaj: [Action], [Drama]
Egyéb Műfaj: [Seinen]
Explicit Műfaj: -
Fordította: [UraharaShop]

Leírás:

Az Ova történései az előző Extra Stage Ova utánra tehetőek.

Ebben az 1 órában Koichiro Iketani és Mako Sato kapott főszerepet, persze a sorozatból is viszontláthatunk pár szereplőt, mint Takeuchi vagy Sayuki. Iketani több, mint fél éve nem beszélt Makóval, azóta, amióta lekéste 2 órával a megbeszélt találkozójukat. A többiek próbálják rábeszélni, hogy hívja fel Makót, de ő nem akar semmiféle lépést tenni. Inkább gyakorolja a vezetést, hogy javítson a technikáján. Ez talán annyiban is maradna, ha nem futna össze Sayukival és Makóval egy autós pihenőnél. Iketani ezt égi jelnek veszi és Makóval megbeszélnek egy újabb találkozót a fél évvel ezelőtti helyen - ahonnan akkor elkésett. Ekkor jön rá, hogy még szereti Makót és ezt be is akarja vallani neki. Mako is el akar mondani valamit Iketaninak, ami a versenyzéssel kapcsolatos és az egész életére kihatással lehet. Hogy sikerül-e találkozniuk, vagy megint valami közbejön és hogy alakul a végén kettejük kapcsolata - megtudjátok, ha megnézitek.

Az Ova nem volt annyira feszült, mint például a sorozat, annak ellenére, hogy volt benne autózás, meg verseny is. Itt inkább a szerelmi szálra és az érzelmekre koncentráltak a készítők. Rajongóknak biztos tetszeni fog, de aki most nézné először, annak nem biztos, hogy elnyeri a tetszését.

A grafika annak ellenére, hogy 2008-as animéről van szó, nem változott az eredeti sorozatéhoz képest. Hogy így is akarták, vagy más volt a háttérben, azt nem tudom, de úgy tűnt a megnézése közben, mintha 6-7 évvel ezelőtti animével lenne dolgom. A zene és a háttérhangok, motorhangok azonban elég jók voltak, arra annyira nem lehetne rosszat mondani.

Inkább rajongóknak ajánlanám a megnézését, mivel a grafika és az előző sorozatok megnézése nélkül annyira nem átláthatóak a történések.

Csatlakozz a közösséghez!

Már 14 éve, 6 hónapja és 5 napja csak értetek.
Az elmúlt 30 percben online látogatók: 8
Jellenlegi verzió: 6.1.6