Megjelenések

IGPX: Immortal Grand Prix (2005)

Cím: IGPX: Immortal Grand Prix (2005)
Angol cím: IGPX: Immortal Grand Prix
Japán cím: IGPX -Immortal Grand Prix-
Egyéb cím(ek): -
MyAnimeList: [link]
Trailer: [link]
Részek összesen: 13
Szezon: 2005 - Ősz
Típus: TV
Besorolás: PG-13 - Teens 13 or older
Forrás: Original
Értékelés: 10/7.09
Studió: [Production I.G]
Producer: [Bandai Visual]
Téma: [Mecha], [Racing]
Műfaj: [Action], [Drama], [Sci-Fi]
Egyéb Műfaj: -
Explicit Műfaj: -
Fordította: [Anime Sekai Team]

Leírás:

Aki a versenyzés, a száguldás, veszély szerelmese, és netán még a mecha és a sci-fi műfajú animéket is csípi, annak nem kell tovább keresgélnie, megtalálta a számára legideálisabb animét, amiben az előbb felsoroltak mind megtalálhatók.

2048-ra az emberek megunták a már „lassúnak” számító F1-et, valami újra és izgalmasabbra éheztek. Szerencséjükre a technika már annyit fejlődött, hogy képesek voltak mechákat készíteni, ám mivel egyelőre másra nem nagyon lehetett őket használni, ezért úgy döntöttek az emberek, hogy egy új sportágat teremtenek, az Immortal Grand Prix-et! Az IGPX (így rövidítik) gyorsabb és izgalmasabb bármilyen más versenynél. A humanoid mechák, amiket emberek vezetnek, elérhetik akár a 400km/h sebességet is!

Na de nézzük meg egy kicsit bővebben. Mivel ez egy elég népszerű sportág lett, ezért külön erre a célra még egy várost is építettek. A versenyen hat csapat vesz részt, 3-3 IG géppel és pilótával (frontvonal, középpályás és hátvéd/védelmező), és 60 km-es köröket kell megtenniük. A verseny alatt három díjat lehet nyerni, ami alapján kiválasztják a győztest. Az első helyezett 15 pontot kap, a második 7-et, harmadik 5-öt, negyedik 3-mat, ötödik 2-öt, a hatodik pedig egyet. Ha valaki nem tudja befejezni a versenyt, az nem kap pontot sem. Verseny közben harcolni is lehet az előbbrejutás érdekében. A csapatok: Satomi (kezdőkből áll), Black Egg (argentínek, őket majd a sorozat második felében helyettesíti a White Snow csapat), Edgeraid (Svájból jöttek), Skylark (franciák), Sledge Mamma (legendás, veterán pilótákból áll), Velshtein (ők voltak az előző év győztesei).

Csatlakozz a közösséghez!

Már 14 éve, 6 hónapja és 13 napja csak értetek.
Az elmúlt 30 percben online látogatók: 17
Jellenlegi verzió: 6.1.6