2021-es nyári animék és ismertetőik

Tensei Shitara Slime Datta Ken 2. évad 2. rész

A Tensei Shitara Slime Datta Ken második évadának a második felvonása.

Kobayashi-san Chi no Maidragon S

A Kobayashi-san Chi no Maidragon S második évada.

Tantei wa mou, Shindeiru.

Kimihiko fiatalkorát nagyon megváltoztatta az eset, amikor is megállított egy csapat bűnözőt a gyönyörű, ezüsthajú detektívvel, Siestával. A sikerük évek múltán is nagy eredménynek minősült, és a világ főbb testületeit egymásnak szegezte egészen addig, míg Siesta meg nem halt. Bár rengeteg kérdése volt, Kimihiko továbblépett. Azonban egy új eset felszakíthatja a már begyógyult sebeket, ugyanis képbe kerül egy orvgyilkos, egy világszintű összeesküvés és az ő halott partnere.

Vanitas no Carte

A 19. századi Párizsban járunk, ahol egy fiatal vámpír, Noé, a Vanitas könyvét keresi. Mikor megtámadja egy megőrült vámpír, egy ember siet a segítségére, és meggyógyítja őt. Ez az ember azt állítja, hogy nála van a könyv, amit Noé keres, és egy ajánlatot tesz neki, miszerint egy hadjáratot kell indítani, és “ki kell kúrálni” az egész vámpír fajt. Könnyen veszélyes lehet olyannal társulni, akinek mitikus ereje van, de van más választása Noénak?

Kanojo mo Kanojo

Mukai Naoya már általános iskola óta szerelmes volt Saki Sakiba, és amikor viszonozza az érzéseit, ennél boldogabb már nem, is lehetne. Azonban egy nap, egy fiatal lány, név szerint Minase Nagisa szerelmet vall neki. Mivel nem szeretné egyiket sem a másik fölé helyezni, ezért úgy dönt, hogy mindkettővel elkezd randizni!! Mi fog kisülni ebből az erkölcsöt próbára tevő szerelmi háromszögből?

Otome Game no Hametsu Flag shika Nai Akuyaku Reijou ni Tensei shiteshimatta… X


Az Otome Game no Hametsu Flag shika Nai Akuyaku Reijou ni Tensei shiteshimatta…. második évada.

Genjitsu Shugi Yuusha no Oukoku Saikenki


Miután megidézték egy fantázia világba, Souma Kazuya a hercegnő jegyesévé válik, és mivel hasznos tanáccsal látja el a királyi családot, ezért neki ítélik a koronát. A birodalom kormányzásának érdekében a nem hagyományos, de nagyon emberi utat választja a kormányzáshoz. A sárkányok és elfek világában hasznos lesz ez a forradalmian új út?

Bokutachi no Remake


Kyouya Hashiba egy 28 éves játékfejlesztő, aki hazatér a szülővárosába, miután a cége csődbe megy, és így elveszíti az állását. A kortárs fejlesztők sikerét látva szomorúan fekszik az ágyán, és bánkódik a döntésein. Azonban amikor kinyitja a szemét, 10 évvel a múltban találja magát, mielőtt még egyetemre ment volna.

Ezúttal most minden sikerülni fog neki? Ez a történet egy elesett emberről szól, aki kapott egy második esélyt, hogy valóra váltsa az álmait.

Jahy-sama wa Kujikenai!

A Nagy Jahy, a Sötét Birodalom második parancsnoka ijesztő jövőt lát maga előtt, ahol mindenki féli ős tiszteli őt. Azonban amikor egy mágus lány betoppan, és megsemmisíti a sokat érő mana kristályt, a Sötét Birodalom elesik, és a most már pici és erőtlen Jahy az emberi világba kerül. Sajnálatos módon, a Sötét Birodalom feltámasztása a szűk és omladozó egyszobás apartmanból nem olyan könnyű, amikor még rezsit is kell fizetnie, és dolgoznia is kell.

Sonny Boy


A Sonny Boy egy sci-fi túlélő anime, ahol 36 diák egy másik dimenzióban találja magát, ahol harcolniuk kell a túlélésért.

Peach Boy Riverside

Saltherine Aldarake, az Aldarake királyság hercegnője a világ bejárásáról álmodozik, ami egy igazán veszélyes álom egy olyan földön, ahol vidéken a szörnyek kedvükre portyáznak, és miattuk ez embereknek hatalmas és erős falak mögött kell élniük. Azonban amikor találkozik a kalandor Mikotoval, felgyullad benne a remény szikrája, és azonnal ki is alszik, amint Mikoto fölfedi, hogy ő nem más, mint a könyörtelen démonvadász. Annak ellenére, hogy remeg az alvadt vér látványától, amit Mikoto hátrahagy, Saltherine meg van győződve róla, hogy tanulnia kell a falakon kívüli világról, és útra kel… követve a rejtélyes, karizmatikus és ijesztő fiú lépteit, akivel aznap találkozott…

Shiroi Suna no Aquatope

Az anime a Gama Gama víziparkban játszódik, ami egy kis park Okinawában, egy órára Nahától. Ezen a helyen dolgozik Misakino Kukuru, egy 18 éves diák, aki tud a vízipark titkáról miszerint néha rejtélyes dolgok tűnnek ott fel. Egy nap Kukuru találkozik a síró Fuukával egy akvárium előtt. Fuuka feladta az álmát, hogy közszereplő legyen és Tokióbol Okinawába menekült. Mivel valahova tartozni akar, ezért Fuuka munkát kér a vízi parkban. A történet kettejüket követi, ahogy próbálnak megküzdeni a vízi park rejtélyével és annak közelgő bezárásával.

Shinigami Bocchan to Kuro Maid


Hogy eshetsz szerelembe, amikor még a kezét sem foghatod meg a másiknak? Egy gyerekkori átok miatt minden meghal, amit a Herceg megérint, ami még inkább meglepővé teszi a bájos szolgálója viselkedését. Lehetséges vajon megtörni az átkot valahogy, vagy a Hercegnek olyan életet kell élnie, ahol a szerelem soha sem érheti el őt?

Seirei Gensouki


Találkozz Rióval, a kőszívű árvával, aki a nyomornegyedben él. 7 évesen azonban rájön, hogy ő igazából a tragikus múlttal rendelkező Amakawa Haruto, egy japán egyetemista reinkarnációja. Még fel sem dolgozta ezt a felismerést, rájön arra is, hogy különleges mágikus képességekkel rendelkezik, melynek segítségével megoldja egy elrabolt kislány esetét. A jótettét elismerik, és megjutalmazzák azzal, hogy beíratják egy… nemeseknek alapított tekintélyes iskolába…?

RE-MAIN

Amint megnyert egy nemzetközi vízilabda címet, a harmadéves Kiyomizu Minatot autóbaleset érte, ami után kómába esett. Közel egy év telik el, míg középiskolás emlékeit elvesztve felébred a kómából. Most hogy újra elkezd iskolába járni felhagy a sporttal, de egy ígéret miatt visszatér. Azonban az új csapata nagyon gyenge, és ez csak egy baj a sok közül.

Tsuki ga Michibiku Isekai Douchuu

Misumi Makoto csak egy átlagos középiskolás diák volt, amikor is bizonyos okoknál fogva megidézik őt egy másik világba, ahol hőssé válik.

Azonban a másik világ istensége folyton szidja őt a csúnya arca miatt, és megfosztja az ő hős címétől, mielőtt kidobja a világ szélére a semmi közepére. Ahogyan ott bóklászik, Makoto sárkányokkal, pókokkal, orkokkal, elfekkel és mindenféle más törzzsel találkozik.

Mivel Makoto egy másik világból származik, ezért képes elképzelhetetlen erőket és harci képességeket használni. De hogyan fogja túlélni a különböző fajokkal való találkozását ebben az új közegben? Csatlakozz Makotóhoz ebben a fantázia világban, amit egy jobb helyé változtat mindazok ellenére, hogy az emberek és az istenek hátat fordítottak neki!

SCARLET NEXUS


2020-at írunk: egy groteszk organizmus, mely a Mások névre hallgat, elkezdett embereket enni. Hogy legyőzzék ezt az organizmust, megszületett a Mások Elhárító Osztaga. A csapat által gyerekként megmentett pszichokinetikus Yuito kiállja a képzést, és az osztag tagjává válik. Másrészről, a tehetséges Kasanét pedig a képességeiért sorozták be. Azonban Kasane álmai furcsa dolgokat mutatnak a számára, melyekben a kettejük közös sorsa elkerülhetetlen.

Mahouka Koukou no Yuutousei

Egy századdal később, miután a mágiát hivatalosan is elismerték technológiának, Shiba Miyuki beiratkozik a Mágiatechnikusi Középiskolába. Ő egy előkelő diák, aki nem akart semmi mást, csak élvezni az életet a bátyjával, Tatsuyával, aki egy amolyan különc diák. Azonban, az első és másodosztály diákjai közötti szakadék könnyen az útjába állhat. Ezúttal Miyuki lesz a középpontban.

100-man no Inochi no Ue ni Ore wa Tatteiru 2nd Season


A 100-man no Inochi no Ue ni Ore wa Tatteiru második évada.

Cheat Kusushi no Slow Life: Isekai ni Tsukurou Drugstore


Kirio Reiji nem volt több, mint egy vállalati munkamániás, aki nem csinált semmit egész nap, csak dolgozott. Egy tipikus napon, amikor üres tekintettel munkába sétált, hirtelen egy másik világ erdejében találta magát.
– Ó, ez biztosan olyan másvilágbeli reinkarnáció, amiről az emberek beszélnek.
Két képessége volt csak: Felbecsülés, és méreg érzékelés. Nos, ez a kettő nem hangzik valami lenyűgözének… na, mindegy. Kivéve, hogy ezek különösen erős képességek! Reiji képes olyan gyógyszereket előállítani, amelyek alig fellelhetőek ebben a világban, és ez mind hatalmas gazdagsághoz vezet. Senki sem fogja ismét rávenni, hogy úgy dolgozzon, mint egy rabszolga! Úgy dönt, hogy egy viszonylag lassú eletet kezd, és egy gyógyszertárat nyit. Így kezdődik el a történet, melyben a lassú élet filozófiáját követhetjük végig egy gyógyszertárban.

Higurashi no Naku Koro ni Sotsu

A Higurashi no Naku Koro ni Gou folytatása.

Uramichi Oniisan

Felnőttnek lenni nehéz. A 31 éves Omota Uramichi most látja ezt be igazán. Bár a TV-ben szerepel egy derűs gyerekműsorban, mint gyakorlati oktató, sokszor nem képes visszafogni kaján hozzászólásait. Még a munkatársai, a kabalák és az énekesek is folyton rámutatnak a felnőtté válás nehézségeire. Ettől eltekintve, minden nap átdolgozzák magukat ezeken a gondolatokon.

Heion Sedai no Idaten-tachi


Istenek jelentek meg, amikor az emberek már a pusztulás szélére jutottak a démonok munkálkodása miatt. Az Idaten nevű istenségek 800 évvel ezelőtt pecsét alá zárták a démonokat. Manapság már az Idateneknek nincs harci tapasztalata, és nyugalmas életet élnek. Azonban most a démonok feltörték a pecsétet, és a harc az emberek, istenek és a démonok között kezdetét veszi.

Meikyuu Black Company

Kinji megteremtette mind: egy menő apartman, egy birodalomnyi birtok és elég pénz, ahhoz, hogy csak lebzseljen az életben. Egy furcsa varázsbaleset miatt egy másik világban köt ki, ahol egy illegális vállalatban találja magát. Egy varázslatos világban, ahol a pénz határoz meg mindent, csak egy út van egy földlakó számára, hogy előre jusson: pénzt keresni bármi áron. Sárkányok, goblinok és a kétes eredetű bájital sem határolja el Kinjit attól, hogy létrehozza a világ legnagyobb bankfiókját. A Fekete Társaság mindig nyitott egy jó üzletre!

Megami-ryou no Ryoubo-kun

A szerencsétlen hajléktalan Nagumo Koushi az utcákat járja, és a következő étkezéséhez szükséges ennivalót keresi. Egy nap viszont ráköszönt a szerencse, amikor is találkozik az élénk fiatal nővel, akinek az ígérete látszólag megoldja Koushi minden problémáját. Neki köszönhetően Koushi bekerül egy csak-lány kollégiumba, ahol az iskola legrakoncátlanabb diákjai vannak elszállásolva. Ha tetőt akar a feje fölé, akkor Koushinak kollégiumi nevelővé kell válnia és fenntartani a rendet és a fegyelmet. Azonban az Istennők Kollégiumában nem egyszerű feladat munkát végezni, és megőrizni az épelműséget, hiszen a lakói egytől egyig megnyerően furcsák és kezelhetetlenek.

Deatte 5-byou de Battle

Egy átlagos reggelnek indult.

Shiroyanagi Akira, egy felső középiskolás, aki imádja a játékokat és a Konpeitót (Japán édesség), hirtelen egy csata közepén találja magát egy Mion nevű rejtélyes lány társaságában. A résztvevők mindegyike úgy tudja, hogy kitörölték a családjegyzékből, egy kutatás részei és bizonyos erővel rendelkeznek.

Akira elhatározta, hogy megnyeri ezt a játékot az újonnan kapott erejével és elpusztítja ezt a szervezetet. Erővel és elképesztő agyi képességeivel felfegyverkezve belevág ebbe a harcba.

Magia Record: Mahou Shoujo Madoka☆Magica Gaiden 2nd Season – Kakusei Zenya


A Magia Record: Mahou Shoujo Madoka☆Magica Gaiden második évada.

Love Live! Superstar!!

A Yuigaokai Lányok Középiskolája egy újonnan létesült iskola a Tokiói Omotesando, Harajuku és Aoyama kerületek szomszédságában. A történet legelső diákjaira fókuszál. Ez a történelem, felsőbb éves és öregdiákok nélküli iskola tele van rejtélyekkel.

Öt lány találkozik itt egymással, és köztük van Shibuya Kanon is, akinek szenvedélye az éneklés, és mivel ez a kedvenc dolga az életben, úgy dönt, hogy a zenével akar valamit valóra váltani. Sok érzés kavarog ebben a növekvő csillagban. Az öt lány számára a jövő rejtélyes és tele van lehetőségekkel, és a történetük, amit öten írnak, csak most kezdődik. Szárnyaljatok, Éljetek és Szeressetek!

Kageki Shoujo!!

Felgördül a függöny a Kouka Zenei és Színházi Intézeten. A reflektorfényben pedig: Watanabe Sarasa, a csillagszemű 178 cm magas diák, aki Oszkár díjat akar szerezni férfi főszerepben. Barátságot köt az új szobatársával, egy volt közszereplővel, aki most szintén csatlakozni szeretne a csak nőkből álló Kouka Színtársulatba. Együtt néznek szembe életük szerepével.

NIGHT HEAD 2041

A történet a Kirihara testvérek útját követi, akik egy titkos tudományos létesítménybe voltak bebörtönözve már kiskoruk óta, mivel természetfeletti erejük van. Azonban sikerül elmenekülniük innen, amikor is a kijutást meggátoló akadály meghibásodik. A történetben a Kuroki testvérek próbálják meg levadászni a Kirihara testvéreket.

D_CIDE TRAUMEREI THE ANIMATION

A történet középpontjában a Shibuyában élő Ryuuhei áll. Gyerekként mindig is felnézett a bátyjára, aki azonban egy rejtélyes incidens miatt elhunyt. A most már középiskolás Ryuuhei egyáltalán nem mutatja trauma jeleit, és szabadidejének nagy részét kickbox-szal tölti. Egy nap, miközben sportol, találkozik egy furcsa élőlénnyel, ami Tarisnak hívja magát, és megharapja őt, amitől egy furcsa álma lesz.

IDOLiSH7: Third BEAT!


Az IDOLiSH7 harmadik évada.

Getter Robo Arc


A történet középpontjában egy az Androméda országgal kapcsolatos konfliktus áll. Az ország célja, hogy elpusztítsa a getter sugarak forrását, ami az emberi civilizációt meghatározó nyersanyagforrás. Az emberiség minden reménye a nevezetes Getter Robo Arc robot vállán nyugszik. Azonban egy másik rejtélyes Getter robot is megjelenik, amit Nagare Ryoma fia irányít, és ez még hozzáad a már meglévő konfliktusokhoz.

TSUKIPRO THE ANIMATION 2


A TSUKIPRO THE ANIMATION második évada.

Pretty All Friends Selection


A Mirai és a KiracCHU bevezeti a nézőket a Pretty All Friends tevékenységeibe a történelmen és a ragyogó álmok támogatásán keresztül.