2021-es téli animék és ismertetőik

Shingeki no Kyojin: The Final Season

A Shingeki no Kyojin utolsó évada.

 

Yakusoku no Neverland 2. évad

A Yakusoku no Neverland 2. évada.

Dr. STONE: STONE WARS

A Dr. Stone 2. évada.

Tensei Shitara Slime Datta Ken 2. évad

A Tensei Shitara Slime Datta Ken 2. évada.

5-Toubun no Hanayome ∬

A 5-Toubun no Hanayome 2. évada.

Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu 2. évad 2. felvonás

A Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu 2. évadának 2. felvonása.

BEASTARS 2. évad

A BEASTARS 2. évada.

Hataraku Saibou!!

A Hataraku Saibou 2. évada.

Nanatsu no Taizai: Fundo no Shinpan

A Nanatsu no Taizai: Fundo no Shinpan 4. évada.

Yuru Camp: 2. évad

A Yuru Camp: 2. évada.

Log Horizon: Entaku Houkai

A Log Horizon 3. évada.

Egy évvel később, miután a kalandorok az Elder Tale világába kerültek, Akiba jóléte kezd elmúlni az új szörny, a Genius, megjelenésével. Továbbá, a keleti és nyugati arisztokrácia közötti viszály is keresztbe tesz neki. Ezen felül még a kalandorok is eltávolodnak egymástól.

Végezetül pedig, a Kerekasztal, egységük jelképe előtt, is fontos döntés áll.

Horimiya

Annak ellenére, hogy csodálják az iskolában a vonzósága és akadémiai teljesítménye miatt, Kyouko Hori rejtegeti egy másik oldalát. Mivel a szülei gyakran dolgoznak, Horinak kell vigyáznia a fiatal testvérére és megcsinálni a házimunkát is, így iskolán kívüli szocializálódásra nincs lehetősége. 

Izumi Miyamurát pedig mindenki egy unalmas pápaszemes otakunak látja. Azonban valójában ő egy kedves ember, aki nem valami okos, 9 piercingje van, melyet elrejt a hosszú haja. Ezen felül tetoválása is van a hátán és bal vállán.

A puszta szerencsének köszönhető, hogy találkoztak iskolán kívül. Ezek a látszólag tiszta ellentétek összebarátkoznak, és megmutatják egymásnak azokat az énjüket, melyeket még más nem látott.

Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Dasu

A 34 éves NEET otakut kidobja a családja a házból. Ennek a szűz, kövér, visszataszító és nincstelen, de kedves embernek az élete a béka fenekén van. Ezután magába mélyed, elgondolkodik és rájön, hogy az élete sokkal jobb is lehetne, hogyha túllép az élete sötét szakaszán.  Mély megbánás közepette meglátja, hogy egy teherautó száguld nagy sebességgel három iskolás felé. Minden erejét beleadva próbálta megmenteni őket, és elgázolta a jármű, véget vetve savanyú életének. Legközelebb mikor szemét kinyitotta, egy kardokkal és varázslattal teli világban találta magát Rudeus Greirad néven. Az új világban eldöntötte, hogy új életet kezd, és ez alkalommal mindent belead.

Így kezdődik kalandja ennek az embernek, aki sóvárog, hogy új életet kezdhessen.

Hataraku Saibou BLACK

Alkohol, dohányzás és stressz – a test harcol ezekkel a mérgekkel, az életet fenntartó sejtek segítségével. Munkaerőhiány miatt az AA2153 Vörös vérsejtnek gyorsan meg kell tanulnia, hogy oxigént szállítson és összegyűjtse a szén-dioxidot még vészhelyzetben is. Eközben az U-1196-os Fehérvérsejtnek vírusokkal és baktériumokkal kell megküzdenie élete árán is. Minden veszély közepette együtt kell dolgozniuk, hogy egészségesen tartsák a testet nem tudván, hogy áldozataik vajon nemesek lesznek-e.

Kumo desu ga, Nani ka?

Én, a főszereplő, csak egy átlagos felső középiskolás lány voltam, de egy pókszörnyként reinkarnálódtam egy fantázia világban. És ha még ez nem lenne elég, egy vérszomjas szörnyekkel teli kazamatában ébredtem. Emberi tudásom és elképesztő pozitivitásommal felszerelve pókhálókat és csapdákat kell használnom, hogy legyőzzem a sokkal erősebb szörnyeket, hogy életben maradjak… Így kezdődik az elképesztő mentális erővel rendelkező lány története, akinek egy alacsony rangú bestiaként kell élnie.

Non Non Biyori: Nonstop

A Non Non Biyori harmadik évada.

SK∞

Reki, egy másodéves középiskolás S-függő, ami egy nagyon titkos és veszélyes deszkás verseny, amit egy elhagyatott bányában tartanak meg. A deszkásokat különösen megőrjítik a heves csaták, melyek a versenyeken törnek ki.

Reki elviszi Langát, egy cserediákot, aki most tért vissza Japánba, a bányába, ahol a versenyeket tartják. Langa, akinek nulla tapasztalata van a gördeszkázásban, hirtelen belekeveredik az S világába…

Kaifuku Jutsushi no Yarinaoshi

“A gyógyítók nem harcolhatnak egyedül.”

Kearét, akit köt ez a mindenki által ismert dolog, mindenki csak kihasználja újra és újra. Egy nap viszont észrevette, hogy mi is rejlik valójában a gyógyító mágia mögött, és meggyőződött róla, hogy a gyógyító a legerősebb osztály. Azonban, ezt későn vette észre, és már szinte semmije sem volt. Így a világon használt gyógyító mágiát, hogy négy évet visszautazzon az időben, és mindent újrakezdjen…

Ore dake Haireru Kakushi Dungeon

A Rejtett Kazamata egy legendás hely, ahol ritka kincsek rejlenek. Egy elszegényedett nemesi család harmadik fia, aki elszalasztotta az egyetlen munkaajánlatot, amit kapott, hallott erről a kazamatáról. Ezután egy képességet szerez, mely adni és változtatni tud képességeket… és azért, hogy használni tudja, pontokat kell szereznie küldetések teljesítésével, például finom ételek evése és szexuális dolgok művelése az ellenkező nemmel.

2.43: Seiin Koukou Danshi Volley-bu

Kimichika Haijima, egy középiskolás diák visszamegy a szülővárosába, Fukuibe, miután bajt kevert a Tokiói Alsó Középiskola röplabda csapatában. Ott újra találkozott gyerekkori barátjával, Yunii Kurobával, akinek kiemelkedő fizikai adottságai vannak, de nagy nyomás alatt van. Haijima, akinek szenvedélye a röplabda, amihez még tehetsége is van, egy ász csapatot alkot Kurobával.

Mindketten beiratkoznak a Seiin Középiskolába, és belépnek a röplabda csapatba, ahol a 163 cm magas forróvérű Shinichirou Oda, a tehetséges és éles nyelvű alkapitány, Misao Aoki és az ő harmadéves és másodéves diákjai várják őket, beleértve Akito Kannot is, aki mindig hosszú ujjú ruhákat visel, mivel allergiás a napfényre.

Az új csapat levetkőzi korábbi gyengeségeit és Fukui csillagai lesznek.

Ez a sorozat egy elbűvölő csapat győzelemre vezető útjáról szól, akik erős és furfangos ellenfelekkel néznek szembe.

World Trigger 2

A World Trigger 2. évada.

Jaku-Chara Tomozaki-kun

Tomozaki Japán egyik legjobb gémere, és véleménye szerint az élet játéka a legrosszabb. Nincsenek tisztán érthető szabályok, melyek a sikerhez vezetnek, szörnyen van kiegyensúlyozva és semminek sincs értelme. De amikor találkozik egy gémer lánnyal, aki olyan jó, mint ő, és felajnálja, hogy tanít neki egyet s mást…

EX-ARM

2014-ben egy középiskolai diák, Akira Natsume, aki utálja a gépeket, meg akar változni, viszont elüti egy teherautó. Előreutazik 2030-ba. Egy rendőr, akit Minami Uezononak hívnak és társa az android Alma beszivárog a Tokiói kikötőben folytatott kereskedelembe, melynek középpontja egy EX-ARM nevezetű fegyver. Később megtámadja őket egy ellenséges csapat, akik a 8-as számú EX-ARM-mal vannak felfegyverezve. Ebben az élet-halál helyzetben eldöntik, hogy aktiválják a 00-ás EX-ARM-ot, amit az ellenségtől loptak, és…

Kemono Jihen

Amikor állati tetemek sorban rohadtak el egy éjszaka alatt egy távoli hegyi faluban, Inugamiban, egy detektívet hívtak Tokióból, aki a furcsa dolgokra szakosodott, hogy nyomozzon.

Miközben nyomoz, összebarátkozik egy furcsa fiúval, aki a mezőn dolgozik minden nap ahelyett, hogy iskolába menne, mivel társai kirekesztették őt, és elnevezték Dorotabonak, aki egy sárban élő yokai.

A fiú elhatározza, hogy segít Inugaminak leleplezni az igazságot az ügy mögött, de természetfeletti erők közbeszólnak, és bár Dorotabo csak egy gúnynév, talán nem ez az egyetlen dolog, ami nem emberi a fiúban.

Tatoeba Last Dungeon Mae no Mura no Shounen ga Joban no Machi de Kurasu Youna Monogatari

A történet főszereplője Lloyd, aki egy feltörekvő kalandor, aki erősebb szeretne lenni. A terve? A fővárosba menni, és felfedezni az igazi erejét, bár úgy nőtt fel, hogy mindenki tudta, hogy gyenge. Szóval Lloyd lhagyja szülővárosát, ami különös módon a legerősebb kazamata mellett van. Talán nem gondolja, hogy nagyon erős, de hamarosan megtanulja, hogy sokban különbözik más kezdő kalandortól.

Tudod, mivel egy halálos kazamata mellett nőtt fel, sokkal erősebb, mint azt gondolja.

Bungou Stray Dogs Wan!

A nagyon népszerű Bungou Stray Dogs nyugodt napjai itt vannak. A Detektív ügynökség és a Maffia emberei miniatűr formában jönnek el hozzánk?! Mivel Atsushi és társai aranyossá válnak, más élményt nyújtanak, mint az eredeti verzió.

Ura Sekai Picnic

Első találkozása Toriko Nishinával a Túloldalon volt, miután látta “azt a dolgot” és majdnem meghalt. Azóta a kimerült egyetemista diák, Sorawo Kamikoshi, élete megváltozott. A Túloldal, mely a városuk mellett van,  tele van rejtélyekkel, és ott veszélyes lények jelennek meg, mint a Kunekune és a Hasshaku-sama, melyekkel kísértethistóriákban találkozhatunk. Kutatás, profit és egy fontos ember megtalálásának céljából Toriko és Sorawo beteszik lábukat az abnormálisba.

Skate-Leading☆Stars

Ez az anime középiskolás diákok történetét mondja el, akik a műkorcsolya egy egyedi formáját, a Skate-Leading-et űzik.

Back Arrow

Ringarindo egy fallal körülvett hely. A fal elfedi, védi, műveli és gondozza ezt a földet. A fal egy isten és Ringarindo alapköve.

Egy nap egy rejtélyes ember, Fekete Nyíl, jelenik meg Essha falujában, Ringarindo külterületén. Nyíl elveszítette az emlékeit, de azt mondja, annyit tud, hogy a falon kívülről érkezett. Hogy visszaszerezze emlékeit, Nyíl nekivág, hogy átmenjen a falon, de egy zavart harcot vív magával.

Hortensia Saga

A Hortensia Saga egy középkori mese a háborúról és a káoszról.

Három évvel az után, hogy a királyt elárulta és meggyilkolta egy hercege, aki aztán átvette a hatalmat és saját képére formálta a királyságot, a trón jogos örököse elérte a kort, hogy örökölhesse azt. A lány férfinek beöltözve rejtőzik, és hűséges embereivel együtt küldetésre indulnak, hogy megmentsék szülőföldjüket.

Wonder Egg Priority

Show By Rock!! Stars!!

A Show By Rock!! negyedik évada.

Majutsushi Orphen Hagure Tabi: Kimluck-hen

A Majutsushi Orphen Hagure Tabi második évada.

PROJECT SCARD: Praeter no Kizu

A Project Scard azok harcait és találkozásait meséli el, akiknek olyan tetoválásaik vannak, melyek pecsételve őrzik isteni bestiák és istenek erejét. A történet az Akatsuki Különleges Zónában játszódik Tokióban, ahol törvények nem léteznek.

A Helios-ok a tetoválások erejével védik a várost, az Artemis-ek elkötelezettek a biztonság és az irányítás iránt és erős kereskedelmi szándékkal rendelkeznek, a Közfelügyeleti Különleges Osztag pedig a városi rendőrség tagja, akiket Scard Staff néven ismernek. Mindegyikőjüknek az életben maradás a fő céljuk ezekben a viharos időkben.

WIXOSS DIVA (A) LIVE

A történetben a Wixoss kártyajátéké a főszerep, ami egy virtuális világban, Wixossföldjén játszódik. A játék lehetővé teszi, hogy a játékosok maguk váljanak LRIG avatárokká. A legnépszerűbb játékmód a Diva-csata, melyben három játékosnak kell együtt működnie, hogy a legtöbb Selector rajongóra tegyenek szert. Bizonyos csapatok közszereplőkből, mások DJ-kből és bandákból állnak.

IDOLY PRIDE

Hogy közszereplővé váljak véremet és könnyeimet kell adnom. Mindezek ellenére én nem adom fel. Ragyogni akarok. Sikeres akarok lenni. A legjobb akarok lenni. Mosolyogni akarok. Valóra akarom váltani az álmaimat. Rá akarok nézni a temérdek emberre a színpadról. Azt akarom, hogy észrevegyenek. Meg akarom találni. Át akarok vágni az akadályokon. Csak a szívemben van büszkeség.

Senki sem kerül azonnal reflektorfénybe. Mindenki gyenge. Csak azok jutnak el a csúcsra, és válnak közszereplővé, akik nem törtnek meg. Ez  olyan lányok története, akik mernek nagyokat álmodni, és szembenézni a durva valósággal.

Tenchi Souzou Design-bu

A Mennyei Állatfejlesztő Részlegen a dizájnerek dolga, hogy naponta új állatokat hozzanak létre, ésszerűtlen megrendelőjüknek, Istennek. Vicces, érdekes és tele van hasznos információval ez az anime, mely válaszol olyan gyakran feltett kérdésre, mint a “Miért nem létezhetnek unikornisok?”, “Miért olyan finomak az állatok?”, “Mi az óceán legerősebb lénye?”, és “Vajon egy madár vagy egy kígyó nyerne egy harcban?” Nem fogod elhinni, de ez a mangán alapuló történet, mely olyan, mintha egy állatokról szóló enciklopédiát olvasnál. A Mennyei Állatfejlesztő Részleg százszor mókásabbá teszi a következő látogatásod az állatkertbe.

Kai Byoui Ramune

Amíg a szívnek helye van az emberben, nem lesznek olyanok, akik ne szenvednének. Aztán pedig valami furcsa költözik az agyukba, és különös tüneteket okoz, hogy megnyilvánuljon fizikailag is. A betegség, melyet rejtélyes kórnak hívnak a legtöbb ember számára ismeretlen, de kétségtelenül létezik. Egy doktor és egy tanonc harcol a betegség ellen, amit a modern gyógyászat nem képes leküzdeni.

Az ő neve Ramune.

Élvezi a szabadságát, mocskos szájú és egyáltalán nem tűnik orvosnak. Azonban, egy nap szembe kell néznie a rejtélyes kórral, ami gyökereit könnyen felfedi és meggyógyítja pácienseit.

És ezen túl…

Gekidol

A történet öt évvel a rejtélyes katasztrófa után játszódik, mely eltörölte a világ legjelentősebb városait. Az anime középpontjában olyan lányok állnak, akik részei akarnak lenni a 3Ds holografikus mozi rendszernek, melynek célja, hogy fényt hozzon az emberek mindennapjaiba.

I★Chu: Halfway Through the Idol

A történet középpontjában a híres tehetségkutató egyesület, az Ailedore, van, mely alapított egy iskolát, ahol a tehetségeket tanítják.

Soukou Musume Senki

Az anime története a Soukou Musume Mizel Rem Crisison alapszik, mely egy újragondolt verziója a Május 21-én kiadott játéknak.

Idolls!

Az animében mozgásrögzítési technológiát használnak, hogy felvegyék a hangfelvétel mozzanatait, míg ezzel egyhuzamban hangot is rögzítenek.