LOL verseny: amit a versenyzőknek tudniuk kell

Sziasztok! Ez a kiírás elsősorban a versenyzőknek fog szólni! A jelentkezés lezárult, íme a verseny szervezőnk, dropp discord üzenete:

  1. Ahogy említettem lezárultak a jelentkezések és összesen 73 fő vesz részt a bajnokságon!!!
  2. Minden versenyző fog kapni az animem discordunkon egy versenyző rangot ami láthatóvá tesz nektek egy verseny szobát, itt fogom pingelni a versenyzőket ezért érdemes lesz figyelni
  3. A verseny pontos ideje 2021.02.06 14:00!!!!
  4. Készüljetek szorgosan
  5. Ha valaki nem tud részt venni a versenyen vagy nem jó neki ez az időpont de mondjuk másnap (vasárnap) jó neki akkor mindenképpen írjon nekem privátban!!!

Ha valaki a pingelését követő 5 percben nem jelenik meg illetve nem kapok visszajelzést akkor automatikusan diszkvalifikálva lesz és a kihívó fél jut tovább, a best of 4 elött csak 1 esélyed van a versenyen (vagyis ha egyszer vesztesz kiesel) ennek tudatában készüljetek
Az 1v1 szobákat én fogom megalkotni és a jelszót privátban küldöm el a soron következő versenyzőknek, ha rajtuk kívül bárki más belép akár csak spactetbe instant kitiltást von maga után, illetve az is ki lesz tiltva aki kiadja a kódot!

Még posztolok a versenyt megelőző napokba sok szerencsét guys

Hajrá Dropp te vagy a best animem!!
@everyone

Nem is gondoltuk volna hogy ilyen sokan jelentkeztek. Kellemesen meglepődtünk, és már mi is nagyon várjuk a versenyt! Azok akik nem jelentkeztek, de nem szeretnének lemaradni a küzdelmekről, azoknak van lehetőségük discordon élőben nézni. Az utolsó négy versenyző küzdelmét a twitch csatornánkon fogjuk közvetíteni.