Mega Stream

Szervusz! Ez egy hosszabb cikk lesz, úgyhogy megkönnyítem a dolgod: anime podcast, nyereményjáték (Kimetsu no Yaiba táska, BNHA szobrok), Dragon Ball, és gameplay. Ha sikerült felkeltenem az érdeklődésed, olvass tovább! 🙂

Örömmel jelentem be, hogy a Friday-Banzay! ebben a hónapban lesz féléves. 2020 Novemberében indítottuk el az Animem Stream-et, ez idő alatt 23 adást sikerült összehoznunk. Levi és én (Avander) arra gondoltunk, hogy ezt meg is ünnepelnénk. Oké tudjuk, fél év lehet nem sok, de nekünk sokat jelent. Mint ahogy megszokhattátok már, most is pénteken lesz megtartva a Friday-Banzay podcast, ám ez alkalommal egy kicsit változnak a dolgok. Eddig mindig 19:00-kor kezdődtek az adások, de most kivételesen nem egy másfél órás showra gondoltunk, hanem 12 órásra. Igen, tudom (Levi ötlete volt, én csak áldozat vagyok). Itt a tavaszi szünet, és a későbbiekben kissebb változások fognak történni, ezért úgy voltunk vele, miért is ne, lets do it.

A 12 órás streamünket tehát április 9.-én, 11 órától 23 óráig tervezzük. Na de mégis mit fogunk mi csinálni 12 órán át?

 • 11:00 órától 17:30-ig különböző játékokkal fogunk látványosan szenvedni mint: Super Mario Bros, Magicka 2, Gang Beats, Worms Armageddon (alpári kiadás), Fall guy
 • 18:00-tól kezdődik a 12 órás adásunk Friday-Banzay része, amikoris vendégünk lesz a Dragon Ball Hungary csoport, és egy alapos interview-t készítünk velük. Dragon Ball fanoknak kihagyhatatlan!
 • 20:00 órától pedig egy általam készített Anime Quiz társas játékot fogunk bemutatni, és tesztelni első alkalommal az Animem adminjaival.

Amit még fontos tudnotok, hogy NYEREMÉNYJÁTÉK is lesz!

Íme mit nyerhettek:

 • Boku no Hero Academy bábú: Todoroki
 • Boku no Hero Academy bábú: Bakugo
 • Kimetsu no Yaiba táska (kézileg festett)
 • Steam kulcsok (ebből többet fogunk sorsolni)

Mit kell tenned ahhoz, hogy indulj a nyereményjátékon?

A három fő nyereményjáték nem egyszerre lesz kisorsolva, hanem fel lesz osztva a 12 óra alatt. Annyit elárulunk, hogy kb. mely időpontokban lesz a sorsolás.

 1. Sorsolás: 15:00-16:00 óra között
 2. Sorsolás: Interview után (19:30-20:00)
 3. Sorsolás: 22:30-23:00 között
 4. A steam kulcsokból mivel több van, azt teljesen véletlenszerűen fogjuk kisorsolni a stream során.

(Steam kulcs: amolyan zsákbamacska, több játékot tartalmaz, de nem tudni miket).