nyári animék (felvezető)

Sziasztok,
Hát sajnos sok tavaszi szezonos anime maradt abba (tudjuk h miért), amiket viszont remélhetőleg nyáron tovább tudnak folytatni, viszont ez miatt van jó pár nyári anime ami meg másik szezonban lesz, ámbár jó pár új anime azért így is lesz.
Így akiket már érdekel hogy mik várhatóak ebben a nyári szezonban … nos azoknak íme:

Erre katintva rövid kis videó>  gyűjteményben nézhetitek meg (az elején a moviekat mutatja amiket japánban mutatnak majd be [thtr]),
Emerre katintva pedig lista>  formájában nézhetitek meg (dátumokat is mutat).
Illetve ezekhez képest mik halasztódtak(/nak) el az őszi szezonra (amit időnként szintén frissítenek)

Na már most viszont az hogy ezekből melyek kerülnek majd fel a honlapra, függ hogy mellyeket kezdik majd el fordítani (és nem csak 1-2 rész erejéig), továbbá mi is szelektálunk majd belőlük, mert szükséges. Így mindez majd olyan  Július harmadik-negyedik hetétől várható.
Türelmeteket, és megértéseteket köszönjük.

Persze az ilyenek mint Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu, No Guns Life, stb fordításai val’szeg egyből folytatódnak majd (dátumok jobb oldalt, illetve föntebbi linkre kattintva), így ide is minnél hamarabb felkerül majd.
Jah és persze jönnek még a most futó animék maradék részei, illetve javítások meg egyéb dolgok.
Szóval azért remélem lesz mit néznetek ^_^

u.i.: lehet h néhány anime tovább fog tolódni, v nem hetente jönnek majd részeik … így a fönt említett időpontokat inkább amolyan tájékoztatás jelleggel kezeljétek.

u.u.i.: arról h a one piece, és a black clover, illetve a boruto mikor folytatódik konkréten, még nincs hír. Így azokat Őszig szerintem ne is várjátok (de addig újra lehet nézni őket, v másokba belekezdeni … v Netflixre előfizetni xD … de értitek)
 

by bone