Nyereményjáték + Nyári záró Stream

Sziasztok! Sajnos eltelt a nyár, hamarosan újra kabátot kell húznunk, és egyre hamarabb fog sötétedni. Ezért arra gondoltunk hogy most pénteken elbúcsúzunk 2021 nyarától egy Friday-Banzay streammel. Különleges adás lesz, mivel az adás során nyereményjáték is lesz.

A téma így adott: elmeséljük nektek hogy a nyár alatt milyen animéket néztünk meg, arról véleményt alkotunk, ugyanakkor ti magatok is elmondhatjátok számotokra milyen animékkel telt el a nyár. A podcast során néhány Steam kulcs kerül kisorsolásra a chatelők között, az adás végén viszont egy quiz játékkal készültünk nektek.

A quiz-ben való részvételhez mindenképp regisztrálni kell Twitch-re, utána már csak helyesen kell tudni válaszolni a kérdésekre (Ez alkalommal nem kell discordon jelen lenni, ahogy más linkre sem kell átmenni, elég ha csak bejelentkezett felhasználóként nézed a ValorZone csatornát).

A quiz első helyezettje megnyeri a fenti képen látható saját kézzel festett One Piece vászon táskát. Mindenféle vegyes animés kérdésekre lehet számítani, így az fog nyerni aki a legjártasabb az animék világában (vagy az aki a legjobban tippel négy válasz közül 😀 ).

Találkozunk pénteken a ValorZone csatornán Twitch-en, 19:00-tól! Banzay!