Poszter Nyereményjáték!

Örömmel jelentem be, hogy újabb nyereményjátékra fog sor kerülni a legközelebbi Friday-Banzay! adás alkalmával. A heti téma a főgonoszokról fog szólni, majd a stream végén kisorsolunk egy animés posztert a nézők között! Admin társunk, Dropp felajánlásának köszönhetően a szerencsés nyertes 4200 Ft értékig választhat magának anime posztert. Az, hogy milyen témában az már abszolút a nyertesen múlik (akár lehet Highschool DxD-s is). De akkor lássuk pontosan mit is kell tenned hogy nyerhess:

  • Kövesd be a ValorZoner twitch csatornánkat. Ehhez kattints ide!
  • Nézz minket (02.26.) pénteken 19:00-tól.
  • Egy bizonyos szót kell majd beírni a chatbe akkor amikor mondjuk (mert így egy bot fogja kisorsolni azok között akik az adott szót leírták).
  • A 4200 Ft értékben benne van a szállítási díj.

A kép csak egy példa.

A heti Stream téma mint írtam a Főgonoszokról fog szólni, mindamellett hogy a saját választottjainkról fogunk beszélni, a nézőknek van lehetőségük szavazni is, hogy számukra ki a TOP 5. Szavazni péntek 16:00-ig van lehetőségetek discord szerverünkön a #friday-banzay csatornán, az eredményét pedig a streamben mutatjuk meg. (A szavazás nem feltétele a nyereményjátéknak, ezt csak plussz infóként írtam le, hogy minél több szavazat legyen ^^).

Illetve még tartozom nektek egy kis beszámolóval a LOL versenyünkről. A verseny február 6.-án vette kezdetét, ahol 73 ember esett egymásnak 1 vs 1-ben. A versenyt végül Szaszke nyerte meg, gratulálunk neki 🙂 ! A döntőt streameltük, így aki lemaradt és szeretné bepótolni az most még megteheti (később a twitch törli). A versenyt szintúgy Dropp szervezte és szponzorálta, úgyhogy ez úton is nagy köszönet neki!