Friday-Banzay

Gyere és nézd élőben te is az Animem Streamet! Minden pénteken 19:00-tól Twitchen.


►TWITCH CSATORNA

►YOUTUBE CSATORNA

Rólunk,

Sziasztok! Én (Avander) már régóta gondolkoztam azon hogy belekezdek, de mindig csak halogattam a dolgot. A jeget végül régi cimborám, Levi törte meg. Úgyhogy együttesen vetettük bele magunkat a streamelésbe. Magunknak a ValorZone nevet adtuk, és noha több mindennel is foglalkozunk, a fő attrakciónk a Friday-Banzay!

 

Mi is az a Friday-Banzay?

Minden pénteken, 19:00-tól podcast-t tartunk a Twitch csatornánkon. A téma minden héten más, viszont mindig animékkel kapcsolatos témákról beszélünk. Bár tudjuk, hogy még nagyon kezdőnek számítunk, igyekszünk a legjobbat nyújtani, hogy szórakoztató tartalmat kínálhassunk az Animem közösség számára! Ezen az oldalon visszanézhetitek az eddigi adásainkat, jó szórakozást kívánunk!

 

Kapcsolat,

Amennyiben szeretnéd felvenni a kapcsolatot velünk, azt az Animem discord szerverén teheted meg a leggyorsabban. Szívesen fogadunk ötleteket a leendő témákkal, építőjellegű kritikákat stb. A discord szeren a #friday-banzay csatornába írhattok, de az se baj ha privátban szeretnétek üzenni nekünk.

LOL Bajnokság

LOL Bajnokság

Kedves Animem látogatók!  Most lehet meglepődve olvasod ezen sorokat, azon morfondírozva: egy animés honlapon mégis…

Read More
Nyereményjáték!

Nyereményjáték!

Sziasztok! A legutóbbi Animem Stream során Levivel bejelentettük, hogy nyereményjátékot fogunk tartani a Twitch csatornánkon….

Read More