Friday-Banzay

Gyere és nézd élőben te is az Animem Streamet! Minden pénteken 19:00-tól Twitchen.


►TWITCH CSATORNA

►YOUTUBE CSATORNA

Sziasztok! A következő Animem podcast január 22. pénteken lesz. A téma: top 5 kedvenc női anime karakter. Viszont kíváncsiak vagyunk a Ti véleményetekre is, ezért egy szavazást indítok az Animem Discord #friday-banzay csatornáján: írjátok le a ti TOP 5 kedvenc nő karaktereteket (illetve hogy melyik animében szerepelt). Jelentősége van annak, hogy kit hányadikként említetek meg. Például:

1. Erza Scarlet – Fairy Tail (10 pont)
2. Hyuga Hinata – Naruto (9 pont)
3. Emilia – Re:Zero (8 pont)
4. Kuchiki Rukia – Bleach (7 pont)
5. Big Mom – One Piece (6 pont)

Mivel a szavazatokat manuálisan számolom össze, kérlek ügyeljetek arra, hogy a karakterek neveit helyesen írjátok le. Amit még tudnotok kell:
-Péntek 15:00-ig van időtök szavazni.
-Az öt karaktert kérlek egy üzeneten belül küldjétek, hogy jól átlátható legyen.
-Ha nem tudsz öt személyt felsorolni, hanem kevesebbet, nem baj.
-Aki ötnél több nevet ír, abból csak az első öt nevet fogom figyelembe venni.
-Az eredményben csak azok lesznek listázva, akikre legalább ketten szavaztak!
-Az eredményt a pénteki streamben fogjuk közzé tenni, de utólag itt is megtekinthető lesz.

Vajon kik fognak bekerülni a TOP 5-be? Pénteken 19:00-kor kiderül!

Rólunk,

Sziasztok! Én (Avander) már régóta gondolkoztam azon hogy belekezdek, de mindig csak halogattam a dolgot. A jeget végül régi cimborám, Levi törte meg. Úgyhogy együttesen vetettük bele magunkat a streamelésbe. Magunknak a ValorZone nevet adtuk, és noha több mindennel is foglalkozunk, a fő attrakciónk a Friday-Banzay!

 

Mi is az a Friday-Banzay?

Minden pénteken, 19:00-tól podcast-t tartunk a Twitch csatornánkon. A téma minden héten más, viszont mindig animékkel kapcsolatos témákról beszélünk. Bár tudjuk, hogy még nagyon kezdőnek számítunk, igyekszünk a legjobbat nyújtani, hogy szórakoztató tartalmat kínálhassunk az Animem közösség számára! Ezen az oldalon visszanézhetitek az eddigi adásainkat, jó szórakozást kívánunk!

 

Kapcsolat,

Amennyiben szeretnéd felvenni a kapcsolatot velünk, azt az Animem discord szerverén teheted meg a leggyorsabban. Szívesen fogadunk ötleteket a leendő témákkal, építőjellegű kritikákat stb. A discord szeren a #friday-banzay csatornába írhattok, de az se baj ha privátban szeretnétek üzenni nekünk.

LOL Bajnokság

LOL Bajnokság

Kedves Animem látogatók!  Most lehet meglepődve olvasod ezen sorokat, azon morfondírozva: egy animés honlapon mégis…

Read More
Nyereményjáték!

Nyereményjáték!

Sziasztok! A legutóbbi Animem Stream során Levivel bejelentettük, hogy nyereményjátékot fogunk tartani a Twitch csatornánkon….

Read More