Gantz 21-26

Gantz 21. rész Magyar Felirattal

Gantz 22. rész Magyar Felirattal

Gantz 23. rész Magyar Felirattal

Gantz 24. rész Magyar Felirattal

Gantz 25. rész Magyar Felirattal

Gantz 26. rész Magyar Felirattal

Azt kérded: mi történt? Nem érted a végét? Egy kommentelő válasza magyarázatot adhat:

“A lényege az élet értéke lenne és a szabályai: az eszmék ,mint ” a minden élet értékes ” gyakorlatban való tesztelése és h mindenki egyenlő e?
h ugyan úgy megérdemli e egy hajléktalan semmirekellő vagy egy gyilkos (pl a jakuzák az első vadászatról v a végén a gyerek) h megmentsék az életét ha bajban van .
és már az elején bemutatta h a társadalom mennyire nem törődik a bajba került emberekkel mindenki áll és néz ,nem tesznek semmit (szerintem egyáltalán nem volt véletlen h a megállóban nézelődők kerültek be a játékba)

de ott volt az is h ha mindig segítesz akkor kihasználnak akarva akaratlanul (pl a kölcsön ,meg amikor a csaj gyakorlatilag ingyen lakot Kei-nél)
mellesleg a gantz egy német szó és egészet jelent (szóval a világ v a társadalom ,az emberiség)….és a végén mondta h azok haltak meg akik le akarták győzni gantz-ot , azaz aki szembe ment a világ rendjével
és a végén meg a kérdés h ő mit tehet egyedül (semmit ,akkor mért tenne bármit is) de ha már páran megpróbálják még képesek is lehetnek vmire”

Azonban a történetnek ezzel nincs vége. Hiszen a rengeteg kérdésre, ami közben felmerült bennünk (pl.: ki Gantz, honnan vannak ilyen fegyverek, idegenek….) nem kaptunk rá választ. Valójában az utolsó részek, amikor a két gyilkos is bekerült a szobába, már csak egy utólag kitalált alternatíva azért, hogy lekerekítsék a történetet. Valamilyen oknál fogva az animét nem folytatták. Azonban a teljes történet elolvasható manga formájában angolul, ami 383 fejezetből áll. Ha valaki olvasni akarja, de nem akarja az elejétől kezdeni, az ugorjon a 90. fejezetre. Én csak ajánlani tudom. Izgalmas harc, váratlan fordulatok, brutális jelenetek, elgondolkodtató beszélgetések.


 

Author: Orvi